Siis minä, nimeni on Saana ja omistan maailman kauneimman ja mahtavimman suomenhevostamman nimeltään Totomaija. Aina pienestä tytöstä lähtien olen haaveillut omasta hevosesta, ja n. pari vuotta sitten se haave toteutui. Sen haaveen siivittämänä ja käsitöistä pitävänä, suunnistin matkani kohti Ypäjän Hevosopistoa. Valmistuin sieltä valjassepäksi keväällä 2007. Pienten mutkien jälkeen päädyin tänne Solnaan, Ruotsiin. Olen hakenut täällä Ruotsissa satulasepän koulutukseen, johon pääsin sisälle, mutta pitkän jonon vuoksi joudun odottamaan parisen vuotta opintojen alkuun.

Teen siis kaikenlaista remmiä sun muuta tarpeellista hevosille nahasta. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä minuun, niin katsotaan mitä voin hyväksesi tehdä. Laittelen tänne kuvia jo valmistamistani tuotteista sitä mukaan kun saan niitä koneelle ladattua. Teen kaiken käsityönä, jopa ompeleet ompelen käsin, en koneella.

Olen tulossa koko kesäksi Suomeen, koska hevoseni on Suomessa ja se on tarkoitus siementää(PilvenPojalla). Asustelen Sipoossa, lähellä Helsinkiä. Syksyllä tulen sitten takaisin Ruotsiin ja jatkan työskentelyä tallilla ja ruotsinkielen opiskelua.