No nyt pomppasi kerralla!! Vuokraisäntä tuli eilen käymään yllätysvierailulle. Ja asiahan oli, meidän pitää muuttaa pois!! Aikaa 2 viikkoa! Ja mä olen lähdössä Suomeen sunnuntaina. No, iloinen uutinen tuli seuraavaksi, kun vuokraisäntä kertoi hommanneensa meille uuden asunnon. Tämä uusi paikka on kuulemma hieman isompi, vuokra on sama onneksi. Vuokraisännän firma maksaa meille pari muuttomiestä, eli me vaan pakataan ja nämä miehet kantavat ja kuskaavat tavarat uuteen paikkaan. Eli aika erireilu vuokraisäntä meillä :)

Kävimme sitten eilen sitä ulkoapäin katsomassa, ja ihan kivalta paikalta näyttää. Ainoa mikä nyt ensin pahastutti, oli parvekkeen puute. Eihän meillä tässä nykyisessäkään ole varsinaista parveketta, mutta ranskalainen sellainen kylläkin. No kaipa sitä sitten asuu siinä sen vuoden mitä ollaan suunniteltu täällä Ruotsissa asuvamme. Hiukan se on keskustasta ulospäin, eli matkaa tulee enemmän kävellä, ja sitten mä joudun vielä vaihtaa koulua, kun tämä uusi paikka on Tukholman kunnassa ja vanha asunto on Solnan kunnassa. Mä kun olisin niin mielelläni käynyt täällä vanhassa koulussa opinnot loppuun.

Koeviikko on nyt takana, en tule koskaan tietämään miten kokeet menivät, koska tämä on nyt sitten viimeinen päivä tässä koulussa :( Haikeeta.