En ole paljoa kirjoitellut tänne. Olen ollut tosin nettipimennossakin koko kesän, joten... Mutta nyt ajattelin hiukan päivittää.

Kesä meni Suomessa. Käytiin lasten kanssa Lapissa Kilpisjärvellä. Voi sitä Lapin taikaa. Siellä kyllä mieli rauhoittuu. Sinne olis niin mahtavaa muuttaa. Mä ainakin nautin tuosta Lapin reissusta täysillä. Ja näytti lapsillakin olevan mukavaa. Mollaa kävin tietysti moikkaamassa Suomessa ollessani, ja olihan varsa kasvanut isoksi. Ei ollut enää jäljellä pienestä honkkelikintusta paljoakaan :) Varsakarvakin oli alkanut muuttua tummemmaksi, ja takajalan sukka erottua.

Suomessa tuli oltua yli kuukausi. Sitten takaisin Ruotsiin. Olen tässä välissä käynyt Suomessa, esim. Suomenratsujen Kuninkaallisissa, jossa olin "töissä". Siellä oli mukavaa, kun näki vanhoja tuttuja. Ja Mollan isoveli Noel Nuudelman palkittiin siellä 4-vuotiaana lupaavimpana estehevosena :) Toivottavasti Mollakin pääsee joskus noin hienoihin titteleihin kiinni.

Tällä viikolla sain Suomesta työtarjouksen. Ja onpa mielenkiintoinen tarjous. Se olis hevoshommia. Pitäisi vaan saada asunto, jotta vois edes ajatella muuttoa Suomeen. Mies olisi vielä jäämässä Ruotsiin talveksi. Mitenöhän tämäkin järjestely onnistuu??